Ο 29χρονος μεξικανός μεσοεπιθετικός Ροντόλφο Πιζάρο είναι η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ για τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Να μεγαλώσει την παρέα των… λατίνων, με την απόκτηση του Ροντόλφο Πιζάρο θέλουν στην ΑΕΚ. Ο 29χρονος Μεξικανός μεσοεπιθετικός είναι ο εκλεκτός του Ματίας Αλμέιδα, καθώς μπορεί με την ίδια άνεση να καλύψει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά κυρίως αυτές στον άξονα και στην αριστερή πλευρά.

Ο διεθνής άσος είναι γνωστός του «Πελάδο», καθώς είχαν συνυπάρξει στην Τσίβας όπου υπό τις οδηγίες του αγωνίστηκε σε 58 συνολικά παιχνίδια, έχοντας παράλληλα 15 γκολ, αλλά και 10 ασίστ.

ΑΕΚ: Ο Μέσι άνοιξε την… πόρτα για Πιζάρο

Τα δικαιώματα του Ροντόλφο Πιζάρο ανήκουν αποκλειστικά στην Ίντερ Μαϊάμι, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης αποφάσισε πως η θητεία του εκεί, έχει ολοκληρωθεί. Γιατί; Λόγω της έλευσης του Λιονέλ Μέσι.

Βλέπετε, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ θα του αφαιρέσει αρκετό από το χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να θέλει να αποχωρήσει και να βρει νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Ματίας Αλμέιδα ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή και τις προθέσεις του, ζητώντας από την διοίκηση της Ένωσης να εστιάσει στην απόκτησή του.

ΑΕΚ: Το βιογραφικό του Πιζάρο

Η καριέρα του διεθνή μεσοεπιθετικού ξεκίνησε από την Ορινέγκρος, πριν μετακομίσει στην Πατσούκα και τελικά το 2016 παραχωρηθεί δανεικός στην Τσίβας στη συνέχεια πήρε τα αποκλειστικά του δικαιώματα. Το 2019 πήγε στην Μοντερέι και την επόμενη σεζόν μετακόμισε στο MLS και στην Ίντερ, η οποία τον έδωσε δανεικό στην Μοντερέι, πριν επιστρέψει τον περασμένο Φεβρουάριο στην ομάδα του Λιονέλ Μέσι.



gazzeta.gr