Η ΑΕΚ προκρίθηκε στους «16» του BCL, όπου σχηματίζει νέο όμιλο μαζί με τις Γαλατασαράι, Μάλαγα και τη νικήτρια του ζευγαριού Λιμόζ-Ρίσεν. Το πρόγραμμα της «Βασίλισσας» στο νέο προκριματικό όμιλο.

Η ΑΕΚ ξεπέρασε τον περσινό κακό εαυτό της. Το είχε κάνει μόνο με τη συμμετοχή της στο play-in. Πλέον, με την παρουσία της στους «16» του BCL μπορεί να βροντοφωνάξει ότι επέστρεψε, μετά τον καταστροφικό αποκλεισμό στην 1η φάση και να κυνηγήσει τη συμμετοχή της στη νοκ άουτ φάση. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να δώσει τα έξι ματς του νέου ομίλου, με αντιπάλους τις Γαλατασαράι, Μάλαγα και τη νικήτρια του ζευγαριού Λιμόζ-Ρίσεν.

Ο νέος όμιλος ξεκινάει στις 25 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 21 Μαρτίου. Ωστόσο, η ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου για να εκτίσει την τελευταία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, η οποία επιβλήθηκε για τα σοβαρά επεισόδια στο ματς με την Ρέτζιο Εμίλια.

Με τον καταρτισμό του προγράμματος (εκκίνηση με δύο εκτός έδρας ματς, όπως και στην 1η φάση των ομίλων απέναντι σε Καρσίγιακα και Ρέτζιο Εμίλια) ο κόσμος της ΑΕΚ θα μπορέσει να δει από κοντά την Ένωση στις 15 Μαρτίου κόντρα στη Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο BCL

  • 1η αγωνιστική: Μάλαγα – ΑΕΚ (25/1, 21:30)
  • 2η αγωνιστική: Γαλατασαράι – ΑΕΚ (31/1, 19:00)
  • 3η αγωνιστική: ΑΕΚ – Λιμόζ ή Ρίσεν (7/2, κεκλεισμένων των θυρών)
  • 4η αγωνιστική: Λιμόζ ή Ρίσεν – ΑΕΚ (7/3)
  • 5η αγωνιστική: ΑΕΚ – Γαλατασαράι (15/3)
  • 6η αγωνιστική: ΑΕΚ – Μάλαγα (21/3)gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER