Σε τρανσέξουαλ χορεύτρια ανήκει η σορός, που εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε διαμέρισμα επί της οδού Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για άτομο ηλικίας 46 ετών με καταγωγή από την Κούβα πολύ γνωστό στη ΛΟΑΤΚΙ/LGBTQ κοινότητα της Αθήνας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Αστυνομία ενημέρωσε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που την αναζητούσε για το ενοίκιο και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλές μαχαιριές σχεδόν σε όλο του το σώμα.

Τι εξετάζουν οι αρχές

Η Anna εργαζόταν ως χορεύτρια σε γνωστό κλαμπ ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στο Athens Pride που έγινε στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια στην παρέλαση μέχρι την πλατεία Συντάγματος.

Η άγρια δολοφονία της τρανς γυναίκας που έχει συγκλονίσει γνωστούς και φίλους, παραμένει για την ώρα ένα μυστήριο με τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας να εστιάζονται στο στενό της περιβάλλον και στα άτομα που επισκέφθηκαν τελευταία το διαμέρισμά της όπου βρέθηκε νεκρή.

Για το λόγο αυτό εξετάζονται και κάμερες ασφαλείας από διπλανά κτίριο προκειμένου να εντοπιστεί κάποια κίνηση ενώ θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον.megatv.com