Έτοιμος για την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Ακαπούλκο είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα έχει διπλή αποστολή τα ξημερώματα της Τετάρτης, μιας και θα αγωνιστεί τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά της ATP 500 διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας θα ανοίξει το πρόγραμμα του κεντρικού κορτ, αντιμετωπίζοντας τον Ρομάν Σαφιούλιν στις 02:00 GR. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντησή τους στο Tour, μετά την ήττα του Στέφανου στη Μασσαλία πριν 2 χρόνια.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα προκριθεί στο δεύτερο γύρο του τουρνουά, και αντίπαλός του θα ναι ο 21χρονος Ιταλός, και προερχόμενος από τα προκριματικά, Φλάβιο Κομπόλι, που επικράτησε νωρίτερα του Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με 2-6, 6-3, 6-2 και προκρίθηκε.

Λίγες ώρες μετά, όμως, ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο κορτ για τα διπλά. Θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον αδερφό του, και κορυφαίο Έλληνα διπλίστα, Πέτρο Τσιτσιπά, και θα παίξουν με τους Τζούλιαν Κας (Μ. Βρετανία) και Ρόμπερτ Γκάλογουεϊ (ΗΠΑ) στις 06:00 GR.

Είναι οι νικητές του Delray Beach Open της περασμένης εβδομάδας, οπότε το έργο των TsitsiBros δε θα είναι εύκολο. Συνεργάστηκαν και στα διπλά του Los Cabos, όμως έχασαν στην πρεμιέρα από τους Αυστραλούς, Μαξ Πέρτσελ και Τζόρνταν Τόμπσον, με 6-4, 6-3.

MEXICAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-8h)



tennis24.gr