Κι’ αυτό διότι κάποιοι μιλούν για νέες καταγγελίες εναντίον του, μετά από αυτήν που έκανε επωνύμως η Ελένη Χρονοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νέες καταγγελίες που αναμένονται τις επόμενες ώρες ή ίσως και αύριο, αφορούν σε εργασιακό εκφοβισμό και η μία για βία. Μάλιστα, ένας από τους καταγγέλλοντες είναι άνδρας.

Οι λόγοι

Ειδικότερα, μια νεαρή εργαζόμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη έκανε καταγγελία για εργασιακό bullying. Η αναφορά έγινε το 2020 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, έγινε εσωτερικός έλεγχος για την υπόθεση, όμως δεν βρέθηκαν στοιχεία και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Επίσης, ένας άνδρας, μόνιμος υπάλληλος στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη, έκανε αναφορά το 2019 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, έγινε έλεγχος, δεν βρέθηκαν στοιχεία και μπήκε η υπόθεση στο αρχείο.

Για τις δύο αυτές περιπτώσεις η πλευρά Γεωργούλη αναφέρει ότι είναι καταγγελίες για λόγους αντεκδίκησης γιατί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και εκδιώχθηκαν.

Η τρίτη περίπτωση αφορά γυναίκα η οποία αναμένεται να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα λέει πως έχει στοιχεία εις βάρος του. Ωστόσο, τότε έκανε απλή αναφορά και δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Η γυναίκα φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με δικηγόρο για την υπόθεσή της και για το αν θα πρέπει τώρα να προβεί σε καταγγελίες.

Η τέταρτη καταγγελία είναι αυτή της Ελένης Χρονοπούλου, η οποία κατήγγειλε επώνυμα τον Αλέξη Γεωργούλη.megatv.com