Η 34χρονη λύγισε μπροστά στους δικαστές όταν άκουσε το κατηγορητήριο που της αποδίδεται, ενώ μέσα στην αίθουσα βρισκόταν και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, με τον οποίο δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Σημειώνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας.

Στον πλευρό της 34χρονης ήταν η αδελφή και η μητέρα της, καθώς και ο βιολογικός της πατέρας και ο πατριός της.

Άξονας της υπερασπιστικής γραμμής, θα είναι η γνωμοδότηση της ιατροδικαστού Ουρανίας Δημακοπούλου, η οποία θα καταθέσει ως εμπειρογνώμονας, διορισμένη από την 34χρονη.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Δεν υπάρχει λόγος να γίνει δίκη “άρπα κόλλα”»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» χαρακτήρισε ως «ατυχή στιγμή της δικαιοσύνης» το γεγονός ότι την Τετάρτη θα συνεχιστεί η δίκη και παράλληλα η 34χρονη θα κληθεί να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Το υπόμνημα για την απολογία της είναι 125 σελίδες. Μόνο για να το διαβάσει η κυρία ανακριτής θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο ημέρες. Είπα να μην ταλαιπωρηθούν οι ένορκοι, το δικαστήριο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Έχει νεκρώσει το Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά δεν ακούστηκα», δήλωσε.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται εννέα μήνες. Το 18μηνο συμπληρώνεται 5 Νοεμβρίου, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει δίκη «άρπα κόλλα». Έχω πάντα εμπιστοσύνη στα δικαστήρια, όμως με σοκάρει αυτή η εξέλιξη. Αύριο το πρωί δεν θα γίνει η δίκη, θα περιμένει ένα ολόκληρο δικαστήριο πότε θα τελειώσει η ανάκριση».

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έχει πολλά προβλήματα στη δίκη»

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη, πρώτο μάρτυρα κατηγορίας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο εν διαστάσει σύζυγος της 34χρονης αφαιρεί τις φωτογραφίες από τα μνήματα των παιδιών.

«Χθες του διατύπωσα ένα ευθύ παράπονο, για ποιο λόγο βγάζει τις φωτογραφίες των παιδιών από τους τάφους. Είχε αυθάδη τρόπο απέναντί μου και το έκανε μπροστά τους δικηγόρους του. Του είπα ότι είναι ποινικό αδίκημα και μου είπε «καλά, θα κάνω ότι γουστάρω». Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έχει πολλά προβλήματα στη δίκη».

Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η δίκη αυτή θα είναι η «δίκη των ιατροδικαστών», ενώ τόνισε πως στο υπερασπιστικό τους οπλοστάσιο έχουν 8 ιατροδικαστές, δύο παθολογοανατόμους και ένα καθηγητή πανεπιστημίου.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο, Τετάρτη, ενώ την ίδια ημέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER