Ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ ξεκαθάρισε ότι η συνεργασία του με τον Τόνι Ναδάλ έχει ολοκληρωθεί μέχρι νεοτέρας, καθώς ο Ισπανός προπονητής εδώ και πολύ καιρό δεν ακολουθεί τον Καναδό στα ταξίδια του, ενώ μεγάλη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο Ναδάλ δεν ήταν στο box του Αλιασίμ, ούτε στη Μαδρίτη. 

“Ο προπονητής μου (Φρεντερίκ Φοντά) ήταν εδώ σε όλο του τουρνουά, ο γιατρός μου, ο hitting partner, οι φίλοι μου. Οχι, ο Τόνι δεν ήταν εδω. Για την ώρα ταξιδεύουμε μόνο αυτή η ομάδα. Ο πατέρας μου είναι επίσης στα περισσότερα τουρνουά δίπλα μου. Στα indoors τουρνουά ήταν μαζί μου, στο Μόντε Κάρλο και στο Μόναχο και θα ειναι και στο Roland Garros.”, είπε ο 23χρονος. 

“Μέχρι να δούμε τι θα γίνει, με τον Τόνι είμαστε σε επαφή, αλλά δεν είναι ενεργό μέλος της ομάδας, ούτε βρίσκεται μαζί μου στα ταξίδια. Αλλά ήταν πάντα μια “φωνή” που με βοηθούσε πολύ, ένας πολύ έμπειρος προπονητής, αλλά δεν είναι ενεργά μαζί μας.”

Όσο για την παρουσία του πατέρα του ο Αλιασίμ συμπλήρωσε :”Είναι σημαντικό για μένα να βρίσκεται μαζί μου. Είναι αστείο γιατί φέτος κατάλαβα πόσο τον χρειάζομαι. Εννοώ είναι ο λόγος που παίζω τένις. Παρακολουθούσε πάντα την καριέρα μου από κοντά. Είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, σε μένα. Πίστευε ότι μπορούσα να είμαι ανερξάτητος και να κάνω τα δικά μου πράγματα.”

“Αλλά τελικά η οικογένεια είναι πραγματικά μεγάλη δύναμη. Βρίσκεις πόλη δύναμη μέσα από εκεί. Το να έχω την οικογένειά μου μέσα στην καθημερινότητά μου και να του μιλάω όσο περισσότερο μπορώ μου κάνει πολύ καλό.”

Ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, μετά από τη συμμετοχή του στον τελικό της Μαδρίτης την Κυριακή του Πάσχα, θα αγωνιστεί και στη Ρώμη όπου έχει περάσει bye στον 2ο γύρο περιμένοντας εκεί είτε στον Σταν Βαβρίνκα, είτε παίκτη από τα προκριματικά. 



tennis24.gr