Ο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ παραδέχθηκε ότι ήταν μια περίεργη εβδομάδα στη Μαδρίτη με τα walkovers και παρά την ήττα από τον Ρούμπλεφ στον τελικό της διοργάνωσης, φεύγει με θετικά συναισθήματα από την Ισπανική πρωτεύουσα, θέλοντας να συνεχίσει και στη Ρώμη τις καλές εμφανίσεις.

Το πρώην Νο6 και νυν Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης, αγωνίστηκε στον πρώτο του τελικό σε ATP Masters 1000 τουρνουά και έφτασε ένα σετ από την κατάκτηση του τίτλου, πριν ηττηθεί με 4-6, 7-5, 7-5 από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον συναρπαστικό τελικό του Madrid Open.

“Παρά τις ιδιαίτερες περιστάσεις, υπήρξαν στιγμές που έδειξα πολύ καλό επίπεδο. Προφανώς και ήταν μια περίεργη εβδομάδα με όλα αυτά τα walkovers αλλά θα πάω στη Ρώμη με την ίδια αυτοπεποίθηση που είχα αυτή την εβδομάδα και ένιωσα ότι μπορώ να παίξω καλά. Έχω καλές αναμνήσεις από τη Ρώμη. Θα προσπαθήσω να μην προσθέσω πολύ πίεση στον εαυτό μου, να μην δημιουργήσω προσδοκίες και να παραμείνω ψύχραιμος” είπε ο 23χρονος Καναδός που τη Δευτέρα θα ανέβει στο Νο20 της ATP Rankings, κερδίζοντας 15 θέσεις στην κατάταξη.

 

 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW

 



tennis24.gr