Ο Κάρλος Αλκαράθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνισή του κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ και για τον τρόπο με τον οποίον αντέδρασε στο 1-4 του 2ου set. Ο Νο1 του κόσμου μίλησε επίσης και για τον επόμενο αντίπαλό του, Λορέντζο Μουζέτι τον οποίον θα αντιμετωπίσει στη φάση των “16”.

“Ένιωσα υπέροχα. Νομίζω ότι έπαιξα σε καλό επίπεδο σε όλο το ματς. Στο 2ο set δυσκολεύτηκα λίγο με το 4-1. Άρχισα να κάνω περισσότερα λάθη, αλλά εκεί πρέπει να δείξεις ότι είσαι δυνατός πνευματικά.”, είπε ο 20χρονος. Είμαι χαρούμενος με το επίπεδό μου σήμερα και ελπίζω να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο και στον επόμενο γύρο.”

‘Όσο για τον Ιταλό Μουζέτι με τον οποίον θα παίξει την ερχόμενη Κυριακή, ο Ισπανός τόνισε: “Ξέρω τον αντίπαλό μου. Τον ξέρω πολύ καλά. Παίζαμε σε τουρνουά μαζί από παιδιά. Πέρσι που παίξαμε με κέρδισε. Θα είναι ένας διασκεδαστικός αγώνας και ελπίζω ο κόσμος που θα τον παρακολουθήσει να τον απολαύσει.”

“Έχω δει σπουδαία πράγματα στη σύντομη καριέρα μου. Το όνειρό μου αυτή τη στιγμή είναι να κερδίζω κάθε τουρνουά στο οποίο αγωνίζομαι, παλεύοντας για να κερδίσω Grand Slam και να ανταγωνίζομαι κόντρα σε παίκτες όπως ο Τζόκοβιτς. Θέλω να συνεχίσω την προσπάθεια κόντρα στους καλύτερους και να κατακτήσω περισσότερους τίτλους.”


tennis24.gr