Ο Κάρλος Αλκαράθ παραμένει στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Μαδρίτης, που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του λόγω του τραυματισμού στον δεξί πήχη. 

Ο Ισπανός δεν έχει αγωνιστεί μετά από την ήττα του στα προημιτελικά του Miami Open από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αποσύροντας τη συμμετοχή του από το Μόντε Κάρλο, ενώ το ίδιο έκανε και από τη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα. 

Ο 20χρoνος, ο οποίος θα γίνει 21 την ημέρα του τελικού του Madrid Open (5 Μαΐου), μπήκε στο court χωρίς ρακέτα, κάνοντας μερικά shadow swing drills, μία μέρα πριν από την κλήρωση του κυρίως ταπλό της Μαδρίτης. 

Ο ίδιος και η ομάδα του πάντως δεν έδειξαν να ανησυχούν για τον τραυματισμό του στο χέρι, τονίζοντας ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, με τον ίδιο να τονίζει σε δηλώσεις του, όσον αφορά τη συμμετοχή του στη Μαδρίτη: “Δεν θέλω να βιαστώ. Δεν μπορώ να πω ότι θα παίξω σίγουρα στη Μαδρίτη, αν και αυτός είναι ο στόχος μου.”

Τo Madrid Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 24 Απριλίου – 5 Μαΐου, ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί την Κυριακή (19:00 GR) για τις γυναίκες και την Δευτέρα (12:00 GR) για τους άντρες.





tennis24.gr