Συμπλοκές και εντάσεις ανάμεσα σε οπαδούς του Άρη που είχαν συγκεντρωθεί κ άντρες της αστυνομίας, αποδοκιμασίες στη θέα των 12 που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 19χρονου και χειροκροτήματα για τους γονείς του Άλκη Καμπανού που βρέθηκαν ξανά απέναντι στους 12 που κατηγορούνται για το έγκλημα.

Έναν χρόνο μετά το φονικό στη Χαριλάου, η πολυαναμενόμενη δίκη ξεκίνησε με όλους τους κατηγορούμενους να παίρνουν το λόγο και να αρνούνται τη βασική κατηγορία. Τέσσερις ζήτησαν συγγνώμη από τους γονείς του αδικοχαμένου παιδιού και στη συνέχεια όλοι τους υποστήριξαν ότι δεν πήραν μέρος στη δολοφονία του 19χρονου.

Με σκυμμένο το κεφάλι τόσο κατά την άφιξή τους, όσο και μέσα στο δικαστήριο, οι 12 έδειξαν την γραμμή που θα ακολουθήσουν. Δέχονται ότι τη νύχτα της δολοφονίας ήταν στο σημείο, αλλά όλοι παρά τα βίντεο ντοκουμέντα, ισχυρίζονται ότι δεν χτύπησαν ούτε τον Άλκη ούτε τους φίλους του.

«Ήμουν εκεί αλλά δεν έκανα τίποτα. Λυπάμαι πολύ για ό,τι έχει γίνει. Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες», δήλωσε ένας κατηγορούμενος.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες»

Ο ένας μετά τον άλλον. Με λόγια και περιγραφές πανομοιότυπες μπροστά στους γονείς του Άλκη που περιμένουν δικαίωση, για το έγκλημα που πάγωσε τη χώρα.

«Μια μεγάλη συγγνώμη από την οικογένεια. Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες, ήμουν παρών αλλά δεν έκανα τίποτα», είπε ένας ακόμη.

Οι χούλιγκαν είχαν φτάσει στο σημείο της δολοφονίας με 3 αυτοκίνητα. Τα δύο είχαν σταματήσει στη διασταύρωση και το τρίτο στο στενό μπροστά στον Άλκη και τους 4 φίλους του, που επέστρεφαν σπίτια τους.megatv.com