Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα τοποθετήθηκε με δήλωσή του για την απώλεια του Μίμη Παπαϊωάννου εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του μύθου της Ένωσης, κάτι που έκανε και εκ μέρους των παικτών ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, με τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα να τονίζει σε δήλωσή του πως η κιτρινόμαυρη οικογένεια είναι πλέον φτωχότερη και ότι στην ομάδα θα πρέπει όλοι να κάνουν τα πάντα για να φανούν αντάξιοι της σπουδαίας κληρονομιάς του.

«Είμαστε λίγο καιρό στην ΑΕΚ, αλλά κατανοούμε πως από σήμερα η οικογένεια της ομάδας είναι πιο φτωχή, με την απώλεια μιας τεράστιας μορφής της ιστορίας του συλλόγου μας, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Εκφράζουμε όλοι τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίμη Παπαϊωάννου, αλλά και σε όλα τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ, που καταλαβαίνουμε πως νιώθουν σήμερα ότι έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο. Όλοι στην ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να φανούμε αντάξιοι της σπουδαίας του κληρονομιάς», ανέφερε ο Αλμέιδα.

Γαλανόπουλος: «Κάθε παιχνίδι αφιερωμένο στη μνήμη του Παπαϊωάννου»

Εκ μέρους των παικτών ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του Μίμη Παπαϊωάννου. Αρχικά θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην οικογένεια της ΑΕΚ που είναι πιο φτωχή. Αποτέλεσε σημαία για την ομάδα μας και ήταν έμπνευση για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές θα αφιερώσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι από εδώ και πέρα στη μνήμη του».

gazzeta.gr