Εκτός Q3 έμειναν και οι δυο Alpine στις κατατακτήριες του Σαββάτου. Ο ρυθμός του Ocon ήταν το ίδιο κακός όπως και στον προηγούμενο αγώνα με αποτέλεσμα να μην περάσει καν στο Q2 και να εκκινεί από την 17η θέση στον αγώνα της Κυριακής. Από την άλλη ο teammate του, αν και φαίνεται να είχε ρυθμό και να διεκδικούσε μία θέση στο Q3, έμεινε εκτός εξαιτίας ενός συμβάντος με τον Vettel. O Αlonso επισήμανε ότι ήταν λάθος της Aston Martin και όχι του Vettel που δεν τον ενημέρωσαν ότι βρισκόταν σε γρήγορο γύρο.

Esteban Ocon 17ος

«Ο ρυθμός μας δεν έχει βελτιωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο και, δυστυχώς, επιστρέφουμε στο ίδιο σημείο. Δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα αυτήν την εβδομάδα, αλλά μας λείπει κάτι. Ένιωσα ότι είχα έναν καλό γύρο σήμερα, οπότε, προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές απαντήσεις, αλλά θα συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε και θα συνεχίζουμε να βρίσκουμε λύσεις. Θα επικεντρωθώ στο να κάνω την καλύτερη δυνατή δουλειά και θα βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει. Θα αγωνιστώ όσο πιο σκληρά μπορώ αύριο για να πάρω κάποιες θέσεις πίσω και δεν θα τα παρατήσουμε.»

Fernando Alonso 14ος

«Σήμερα χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε σε καλύτερη θέση από ό,τι την περασμένη εβδομάδα στην εκκίνηση, ίσως 5η ή 6η θέση. Ήταν μια ατυχής κατάσταση με τον Seb [Vettel], την οποία η ομάδα του έπρεπε να είχε διαχειριστεί καλύτερα. Δεν φταίει ο Seb και, ως οδηγοί, βασιζόμαστε στους μηχανικούς μας να επικοινωνούν πράγματα που συμβαίνουν στην πίστα. Είναι απογοητευτικό καθώς είχαμε τις δυνατότητες σήμερα. Το μονοθέσιο ήταν πολύ καλό και ίσως το καλύτερο που ένιωσα σε όλη τη σεζόν και είναι απογοητευτικό να μην έχω την ευκαιρία να φτάσω στο Q3 με δύο νέα σετ ελαστικών. Ξεκινώντας από τη 14η θέση αύριο σημαίνει ότι ο αγώνας θα είναι πιο απαιτητικός, αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανακτήσουμε κάτι.»

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER