Ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν «τρέχει» στον ΑΠΟΕΛ, που θέλει να ολοκληρώσει σύντομα την απόκτηση ενός επιθετικού, ενόψει και της προετοιμασίας που ξεκινά στις 17 Ιουνίου.

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της προετοιμασίας. Σημαντικό ζήτημα στον προγραμματισμό της ομάδας είναι η προσθήκη ενός επιθετικού, ο οποίος θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία και θα αποτελέσει βασική επιλογή για τα προκριματικά του Champions League.

Η διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να έρθει σε συμφωνία με έναν από τους παίκτες που έχει υποδείξει ο προπονητής Νταβίδ Γκαγιέγο, ώστε να ενισχύσει την επιθετική γραμμή. Εξελίξεις μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή.

Οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο «Ta Meri Finance – Αρχάγγελος» στις 17 και 18 Ιουνίου για να υποβληθούν σε εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Αυτές οι διαδικασίες είναι κρίσιμες για να αξιολογηθεί η φυσική κατάσταση των παικτών πριν την έναρξη των εντατικών προπονήσεων.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου στη Σερβία, και συγκεκριμένα στην περιοχή Zlatibor. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, η ομάδα θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, τα οποία θα αποτελέσουν μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή να δοκιμάσει τις τακτικές του και να αξιολογήσει την απόδοση των παικτών σε συνθήκες αγώνα. Με την επιστροφή τους στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας σεζόν, έχοντας θέσει τις βάσεις για μια επιτυχημένη χρονιά.



gazzeta.gr