Η ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με «βολές» προς πάσα κατεύθυνση μετά την ήττα από τον Πανερυθραϊκό και τον αποκλεισμό από το Final Four της Elite League.

Ο Ηρακλής αντιμετώπισε τον Πανερυθραϊκό εκτός έδρας και γνώρισε την ήττα που τον έθεσε εκτός του Final Four της Elite League. Σε έναν αγώνα που είχε μεγάλη καθυστέρηση στο τζάμπολ, καθώς οι γηπεδούχοι ζητούσαν την απομάκρυνση των φίλων των Θεσσαλονικιών, οι οποίοι εν τέλει παρακολούθησαν με… ροτέισον (μισοί το α’ και μισοί το β’ ημίχρονο).

Μερική ώρα μετά το παιχνίδι, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε με «αιχμές» για κάθε κατεύθυνση, ενώ αφού ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της έστειλε το μήνυμα της επιστροφής.

Αναλυτικά:

«Ούτε πίσω απ’ τα νερά θα κρυφτούμε, ούτε πίσω απ’ την τραγική διαιτησία, ούτε πίσω απ’ τα τάκλιν και τα τερτίπια των όποιων αντιπάλων, υπάρχουν άλλωστε ο Αθλητικός Εισαγγελέας και οι «αρμόδιοι» για όλα αυτά.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου από τη Διοίκηση της Ομάδας για τα περαιτέρω. Είναι ώρα αυτοκριτικής και ώρα ευθύνης για όποιον πιστεύει ότι μπορεί αληθινά να βοηθήσει το Τμήμα.

ΥΓ.: Συγνώμη απ’ τον κόσμο μας. Δεν αρκεί. Το ξέρουμε. Τον ευχαριστούμε, έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστούμε και όσους μάτωσαν τη φανέλα αλλά και όσους στήριξαν την προσπάθεια έμπρακτα, είτε με χρόνο, είτε με χρήμα, είτε με παρουσία. Θα επανέλθουμε…».gazzeta.gr