Η ΠΑΕ ΟΦΗ μερίμνησε ώστε να βγάλει ανακοίνωση για να διευκρινίσει προς τον κόσμο της να μην μεταβεί στο γήπεδο των Χανίων για το ματς του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα Χανιά ήταν πρόθυμα να διαθέσουν εισιτήρια στον ΟΦΗ για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο η Αστυνομία απάντησε αρνητικά σε ένα τέτοιο αίτημα. Κατόπιν τούτου η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τους φιλάθλους της να μην μεταβούν στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ανακοίνωση για τον αγώνα Κυπέλλου στα Χανιά

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έπειτα από απόφαση της Γ.Γ.Α και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας στα Χανιά, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τον αγώνα κυπέλλου με την ΠΑΕ Χανιά, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 09/10/2023.

Για τον παραπάνω λόγο καλούμε τους φιλάθλους μας να προστατεύσουν την ομάδα μας, να σεβαστούν την απόφαση των αρμόδιων αρχών, να μην προσεγγίσουν την πολη των Χανίων και να μην δώσουν το παρών στο «Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων».

Oficretefc.com



gazzeta.gr