Ανησυχία επικρατεί στην Ανόρθωση, αναφορικά με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και με την μη καταβολή των μισθών εδώ και αρκετό καιρό. Την ίδια στιγμή, η ομάδα προετοιμάζεται για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Άρη (31/3,19:00)

Ανήσυχοι είναι οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης σχετικά με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και με την μη καταβολή των μισθών εδώ και αρκετό καιρό. Η διοίκηση παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έχει καταβάλει δεν έχει καταφέρει να βρει κάποια λύση.

Σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας κατέβηκε στην προπόνηση και μίλησε ανοικτά στους ποδοσφαιριστές για τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται από το διοικητικό συμβούλιο για να βρεθούν λύσεις.

Η αναφορά Σάντη…

«Να ξέρετε ότι γίνονται τεράστιες προσπάθειες για να βρεθούν κάποια χρήματα έτσι ώστε να πληρωθείτε μέρος των δεδουλευμένων σας. Ότι χρήματα μαζευτούν μέσα στο επόμενο διάστημα θα μοιραστούν σε όλους σας. Να είστε σίγουροι ότι τα χρήματα σας δεν πρόκειται να τα χάσετε», ανέφερε στους ποδοσφαιριστές μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Σάντης.

Τους ευχαρίστησε για την υπομονή που δείχνουν σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες για τον σύλλογο και τους κάλεσε να παλέψουν και να τα δώσουν όλα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Πλέον, είναι δεδομένο ότι τα χρήματα που θα μαζέψει η διοίκηση απ’ εδώ και πέρα θα πάνε αποκλειστικά σε μισθούς παικτών, μέχρι τουλάχιστον και την έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και μαζεμένα στην ομάδα της Αμμοχώστου και οι παίκτες θέλουν οι υποσχέσεις να υλοποιηθούν και να μην μείνουν για μία ακόμη φορά υποσχέσεις και κούφια λόγια.

Υπάρχει και ο …Άρης

Την ίδια ώρα η ομάδα προετοιμάζεται για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Άρη στη Λεμεσό όπου τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θέλει να δείξει χαρακτήρα και να παλέψει στα ίσα για κάτι καλό όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Αν η επίσκεψη Σάντη στα αποδυτήρια σήμερα και τα όσα συζητήθηκαν θα βοηθήσουν και στο αγωνιστικό κομμάτι είναι κάτι που θα φανεί αύριο στο «Άλφαμεγα».



gazzeta.gr