Ασπίδα προστασίας στον Λιονέλ Μέσι ύψωσε ο Τιερί Ανρί, ο οποίος υπερασπίστηκε τον άλλοτε συμπαίκτη του απέναντι στην κριτική που δέχεται στο Παρίσι.

Σφοδρή κριτική από τους οργανωμένους της Παρί Σεν Ζερμέν έχει δεχθεί τη φετινή περίοδο ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει γίνει στόχος αποδοκιμασιών στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Πολλοί οπαδοί των Παριζιάνων τον θεωρούν πρόβλημα εντός της ομάδας, ενώ το επεισοδιακό του ταξίδι στη Σαουδική Αραβία που έφερε σε δύσκολη θέση το κλαμπ δεδομένα όξυνε τις τριβές.

Ένας πρώην συμπαίκτης ωστόσο του Αργεντινού έσπευσε να υψώσει ασπίδα προστασίας και να τον υπερασπιστεί ενώπιον της κριτικής. Ο λόγος τον Τιερί Ανρί, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Μέσι δεν αποτελούσε ποτέ το πρόβλημα, αλλά τη λύση!

«Κανένας δεν είναι πάνω από τους κανόνες. Χάνεις μία προπόνηση, κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα και δίκαια τιμωρείσαι, δεν υπάρχει θέμα εκεί. Όμως η πραγματική διαμάχη είναι μεταξύ των οπαδών και της διοίκησης από το Κατάρ,

Μερικές φορές είναι στόχος ο Μέσι, μερικές φορές ο Νεϊμάρ, μερικές φορές ο Μπαπέ που αποδοκιμάστηκε επίσης. Για μένα, δεν είναι ο Μέσι το πρόβλημα.

Έχω παίξει μαζί του και δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα, ήταν πάντα η λύση. Είδατε επίσης ότι ήταν η λύση για την Αργεντινή. Δεν μπόρεί να γέρασε μέσα σε δύο μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής.



gazzeta.gr