Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντύπας βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε τη μεγάλη του επιτυχία «Είμαι στα χάι μου». Τότε, ένας θαμώνας ανέβηκε στη σκηνή και έσπρωξε τον καλλιτέχνη δείχνοντας με το αριστερό του χέρι το τραπέζι που κάθεται.

Παράλληλα, μία υπάλληλος του μαγαζιού έχει ανέβει στην πίστα κρατώντας στα χέρια της πανέρια με λουλούδια για να τους χωρίσει.

Οι δηλώσεις του νυχτερινού κέντρου

Το LIVE NEWS επικοινώνησε με το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και μια στενή συνεργάτιδα του Αντύπα εξηγεί τι πραγματικά συνέβη.

«Ήταν ένας κύριος που έπαθε κρίση πανικού, μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος ανέβηκε επάνω στην πίστα στον πανικό του για να πει στον Αντύπα να φωνάξει έναν γιατρό καθώς είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του», εξηγεί στενή συνεργάτιδα του Αντύπα.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ο άντρας που γρονθοκόπησε τον πασίγνωστο τραγουδιστή έσπρωξε τη γυναίκα που έχει μπει στη μέση και τον πιάνει από το χέρι στην προσπάθειά του να του εξηγήσει.

Θαμώνες του μαγαζιού ανεβαίνουν στη σκηνή και απομακρύνουν τον άντρα για να τον αποτρέψουν από μία ακόμη επίθεση.

«Τον ενημέρωσαν ότι ήρθαν άνθρωποι και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα του και τον κατεβάσανε. Στο βίντεο μετά φαίνεται ότι πάει κοντά στον τραγουδιστή και ζητάει συγγνώμη», συμπληρώνει η συνεργάτις του τραγουδιστή.

«Ο Αντύπας δεν τρόμαξε»

Καθόλη τη διάρκεια του περιστατικού η ορχήστρα δεν σταματάει στιγμή να παίζει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντύπα. Εκείνος δε, απτόητος συνεχίζει το ρεφρέν από εκεί που το άφησε σαν να μη συνέβη τίποτα.

«Ο Αντύπας δεν τρόμαξε, ήταν στον κόσμο του. Τραγουδούσε, το μαγαζί ήταν γεμάτο. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν. Πέρασαν δευτερόλεπτα μέχρι να τον ηρεμήσουν και να πει: ‘Ζητώ συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη’. Γιατί είδε εντωμεταξύ ότι έτρεξαν οι άνθρωποι του μαγαζιού στην γυναίκα του».

Η σύζυγος του ανθρώπου που ανέβηκε με φόρα στη σκηνή και χτύπησε στο πρόσωπο τον τραγουδιστή είχε χάσει τις αισθήσεις της. Ο σύζυγός της αφού έσπρωξε τον Αντύπα, του έδειξε να κοιτάξει προς το τραπέζι του για να καλέσει βοήθεια.

«Ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη, είχε πάθει κρίση πανικού. Τη γυναίκα την περιποιηθήκαμε, έφτασε στο μαγαζί και ασθενοφόρο προληπτικά. Δεν χρειάστηκε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, συνήλθε. Είναι μία μεγάλη κυρία. Ήρθε όλη η οικογένεια, ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή και το μαγαζί, ο άνθρωπος νόμιζε ότι η γυναίκα του πέθαινε».

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα Social Media από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντύπας προκαλεί σοκ.

Ο άντρας, απολογήθηκε για την πράξη του, με το θέμα να θεωρείται λήξαν από τον τραγουδιστή.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER