Ένα πραγματικά απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό συνέβη  πριν από μερικές μέρες, στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο γνωστός και αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας.

Όλα ξεκίνησαν, την ώρα που ο τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα και είχε ξεκινήσει να ερμηνεύει την διαχρονική μεγάλη επιτυχία του «Είμαι χάι μου», δεχόμενος πολλά πανέρια με λουλούδια από θαμώνες που διασκέδαζαν στο μαγαζί.

Εκείνη τη στιγμή,  ένας θαμώνας που βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του τραγουδιστή, ανέβηκε  στην πίστα και επιτέθηκε στον Αντύπα σπρώχνοντας τον, ενώ έφτασε και στο σημείο να τον χτυπήσει.

Μάλιστα, μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια στο μαγαζί, μπήκε στην μέση, αλλά ο εξαγριωμένος θαμώνας την έσπρωξε και εκείνη για να απομακρυνθεί.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Σύμφωνα με στενή συνεργάτιδα του τραγουδιστή ο θαμώνας είχε πάθει κρίση πανικού και ανέβηκε πάνω στην πίστα για να πει στον Αντύπα να φωνάξει έναν γιατρό καθώς είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του.

Ωστόσο, άλλη εκδοχή αναφέρει πως ο θαμώνας ενοχλήθηκε επειδή ο Αντύπας έριξε τα λουλούδια του σε άλλο τραπέζι.megatv.com