Η ΑΕΚ απάντησε στο δημοσίευμα που την ήθελε να συμφωνεί στο αίτημα του Άρη για Έλληνα διαιτητή την Κυριακή, μετά από συνάντηση που έγινε στην Γλυφάδα.

Την δική της απάντηση στο δημοσίευμα που υπήρξε χθες το βράδυ σχετικά με τον διαιτητή του αγώνα με τους «κίτρινους», την Κυριακή, έδωσε η ΑΕΚ.

Αυτό λοιπόν είχε μία φωτογραφία στην οποία ήταν ο σύμβουλος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των «κίτρινων» Θεόδωρης Καρυπίδης, σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας, αφήνοντας να να εννοηθεί πως εκεί συμφωνήθηκε να οριστεί Έλληνας διαιτητής στην ΟΠΑΠ Arena.

Από την Ένωση, όμως ξεκαθάριζαν τα εξής: «Όπως τονίσαμε και χθες Τρίτη (10/4) σε ενημέρωση μας προς τα Μ.Μ.Ε, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έκανε αίτημα για ορισμό Έλληνα διαιτητή, αλλά συναίνεσε σε σχετικό αίτημα που έγινε, σύμφωνα με την δηλωμένη πάγια θέση μας πως δεν έχουμε πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες μας Έλληνες ή ξένοι διαιτητές.

Η απάντηση μας στην ΚΕΔ με την οποία δηλώσαμε την συναίνεση μας, εστάλη στις 15.34. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σε δημοσιεύματα περί δήθεν συμφωνιών σε βραδινές συναντήσεις είναι ψευδές και συκοφαντικό και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων το αναπαράγουν»



gazzeta.gr