Τα μηνύματα που έστειλε η «ασπρόμαυρη» οικογένεια για το θάνατο των δύο ηρωικών πιλότων του μοιραίου Canadair και η ξεχωριστή αναφορά στον Περικλή Στεφανίδη.

Συγκλονισμένη η Ελλάδα αποχαιρετά τον 34χρονο Σμηναγό, Χρήστο Μουλά, και τον 27χρονο Ανθυποσμηναγό, Περικλή Στεφανίδη, οι οποίοι έπεσαν την ώρα του καθήκοντος, στην προσπάθειά τους να σβήνοντας τις φωτιές και ενώ προσπαθούσαν να σώσουν ζωές και περιουσίες στην περιοχή της Καρύστου.

Ο θάνατος των δύο πιλότων προκάλεσε απέραντη θλίψη και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, αφού ο δεύτερος πιλότος του μοιραίου Canadair ήταν οπαδός του «Δικεφάλου», με ενεργή παρουσία στα ματς των «ασπρόμαυρων»,

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, εκφράζει την απέραντη θλίψη της για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους, Περικλή Στεφανίδη και Χρήστο Μουλά.

Ο Περικλής Στεφανίδης θα είναι πλέον μέλος του ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου, καθώς η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ τον συντρόφευε συνέχεια.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!»

Ο Περικλής Στεφανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και δεν έκρυβε την μεγάλη αγάπη που είχε για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο παρακολουθούσε στα παιχνίδια του στην Τούμπα, ενώ είχε βρεθεί και στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας το 2017 στο Βόλο και το 2018 στο ΟΑΚΑ, όπου είδε την αγαπημένη του ομάδα να κατακτά ισάριθμα Κύπελλα.

Ανάλογες ήταν και οι δημόσιες αναρτήσεις από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τους δύο ήρωες της πολεμικής αεροπορίας, με το σχόλιο: «Αθάνατοι».

gazzeta.gr