Ο κεντρικός αμυντικός, Μάριος Κωστούλας αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή, με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή να αφήνει αιχμές για τον «γηραιό» τονίζοντας πως κανείς από την ομάδα δεν τον ενημέρωσε.

Ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή, Μάριος Κωστούλας με ανάρτησή του στα social ανέφερε σχετικά με την αποχώρησή του από τον «γηραιό»: «Μη έχοντας κάποια ενημέρωση από την πλευρά της διοίκησης για τον μέλλον μου στην ομάδα, είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την ομάδα του Ηρακλή που τόσο πολύ δέθηκα αυτά τα 4 συνολικά χρόνια και είχα την τιμή να είμαι ένας από τους αρχηγούς της στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου,τους προπονητές μου,το staff (φυσιοθεραπευτές,γυμναστές,τμήμα επικοινωνίας και την Φροντιστάρα μας)ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον κόσμο του Ηρακλή.

Και τέλος να ευχαριστήσω την ψυχή της ομάδας που ακούει στο όνομα Τάσος Κατσαμπής ο οποίος πίστεψε σε εμένα με στήριξε και με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα! Καλή τύχη Ήρα».

Και τέλος να ευχαριστήσω την ψυχή της ομάδας που ακούει στο όνομα Τάσος Κατσαμπής ο οποίος πίστεψε σε εμένα με στήριξε και με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα! Καλή τύχη Ήρα».gazzeta.gr