Ο Lando Norris αναγνώρισε ότι αυτός και η McLaren έκαναν λάθη στον τρόπο που πήγαν στον αγώνα τους στον Καναδά, μετά από έναν χαμηλό τερματισμό την Κυριακή.

Ο Norris ξεκίνησε 14ος μετά από ένα πρόβλημα της μονάδας ισχύος που τον απέκλεισε από το Q2 και τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν για τον νεαρό Βρετανό κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθηλωμένος σε ένα τρένο έξω από τους βαθμούς και δεν κατάφερε να προχωρήσει πιο ψηλά, τελικά τερματίζοντας 15ος.

Υπήρξε πρόβλημα και για τον Norris και στο pit lane, περιμένοντας λίγο πριν μπει στο pit box καθώς το πλήρωμα είχε το μονοθέσιο του Daniel Ricciardo μπροστά, και μετά είχε καθυστέρηση, καθώς τα ελαστικά του δεν ήταν στη σωστή σειρά – οδηγώντας σε μία σημαντική καθυστέρηση πριν βγει ξανά στη πίστα.

Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα για τη McLaren καθώς άφησε το Μόντρεαλ χωρίς βαθμούς και ο Norris δεν ήταν ευχαριστημένος με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.

«Ήμασταν άτυχοι σήμερα σε πολλά μέρη, και επίσης απλά δεν είχαμε τον ρυθμό να αγωνιστούμε και να προσπεράσουμε τους άλλους με τους οποίους θέλαμε να αγωνιστούμε», είπε μετά τον αγώνα.

«Ήταν πολύ δύσκολο να προσπεράσουμε γενικά και αυτό έβλαψε τον ρυθμό μας. Απλώς δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στις θέσεις που θέλαμε.

Κορίνθιας – Μπόκα Τζούνιορς με σούπερ αποδόσεις και νέα προσφορά* στο Power June!

«Νομίζω ότι ο ρυθμός δεν ήταν πολύ κακός, ακόμα όχι αρκετά καλός, αλλά όχι πολύ κακός, απλώς το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να προσπεράσουμε, μας πλήγωσε πολύ σήμερα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε.

«Υπήρξαν λάθη από την πλευρά μου, λάθη από την ομάδα και θα χρειαστεί απλώς να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να ανανεωθούμε, να πάμε ξανά και να κάνουμε πολύ καλύτερη δουλειά στο επόμενο».

Ο Ricciardo είχε ξεκινήσει ένατος, αλλά τελικά έπεσε από τους βαθμούς, τερματίζοντας 11ος στο τέλος.

Ήταν κολλημένος σε ένα «τρένο» DRS πίσω από τον Lance Stroll για ένα σημαντικό μέρος του αγώνα και η ταχύτητα της McLaren στην ευθεία δεν ήταν αρκετά υψηλή ώστε να μπορεί να περάσει τους αντιπάλους του.

Επανέλαβε την άποψη του Norris ότι το MCL36 απλά δεν ήταν αρκετά ανταγωνιστική την Κυριακή και ότι πρέπει να γίνει δουλειά για να επιστρέψει στη φόρμα.

«Δυστυχώς, δεν είναι η καλύτερη Κυριακή για εμάς», είπε ο Ricciardo. «Απλώς δεν είχαμε τον ρυθμό και μετά έπρεπε να διαχειριστούμε και μερικά άλλα πράγματα. Ήταν δύσκολο, απλώς μας έβαλε πολύ μακριά από τη διαμάχη.

«Οπότε, πρέπει να ρίξουμε μια ματιά, να δούμε πού μπορούμε να πάμε καλύτερα και μετά απλώς να φτιάξουμε μερικά πράγματα».


f1fan.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER