Ο επιχειρηματίας «βαπτίζει» τους υπαλλήλους του με στρατιωτικούς βαθμούς ενώ σύμφωνα με καταγγελίες, φαίνεται να επιβάλλει και στρατιωτική εκπαίδευση με push ups για αυτούς που παρεκκλίνουν.

Υπάλληλοι της εταιρείας έχουν αποχωρήσει το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των εργασιακών συνθηκών που επικρατούν στην εταιρεία.

Άλλοι πάλι, μεταφράζουν τα push ups στον εργασιακό χώρο ως μια γενναιόδωρη και προαιρετική παροχή της εταιρίας.

Στο Live News μίλησε αποκλειστικά ο γυμναστής ο οποίος είχε προσληφθεί, όπως ισχυρίζεται, για να γυμνάζει το προσωπικό.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Καταγγέλλουν τις συνθήκες εργασίας

Αυτό είναι ένα πιστοποιητικό το οποίο βεβαιώνει ότι υπάλληλος της εταιρίας, παρακολούθησε και ολοκλήρωσε το προπονητικό πρόγραμμα που του παρείχε επιχείρηση, το οποίο υπογράφει ο εργοδότης.

Δεν είναι όμως, μόνο η στρατιωτική εκπαίδευση, η δομή και τα «γαλόνια» που δυσαρέστησαν εκείνους που επέλεξαν να καταγγείλουν τις συνθήκες. Επιπλέον κάνουν λόγο για παράνομες κάμερες και χρωστούμενα.

Στον στρατό του πορτοκαλιού, υπάρχει η ύψιστη βαθμίδα που σύμφωνα με τον «χρησμένο» ταγματάρχη της επιχείρησης, είναι ένας στόχος εφικτός.

Οι πρακτικές που χρησιμοποιούνται στη συγκεκριμένη επιχείρηση θεωρήθηκαν από αρκετούς απαράδεκτες και αποχώρησαν μόλις κατάλαβαν, όπως ισχυρίζονται, πώς ακριβώς λειτουργεί η εταιρεία.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER