Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Ρότερνταμ αυτή τη χρονιά στο τουρνουά που ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο. Η αποκατάσταση του φιναλίστ του Australian Open από τη μεγάλη του προσπάθεια στη Μελβούρνη είναι ακόμα σε εξέλιξη γεγονός που δεν του επιτρέπει τη συμμετοχή του στο 500άρι τουρνουά της Ολλανδίας.

“Δυστυχώς πρέπει να αποσυρθώ από το Ρότερνταμ. Μετά από μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια στην Αυστραλία το σώμα μου και ειδικά το δεξί μου πόδι δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που επιτρέπει τη συμμετοχή μου στο τουρνουά για να υπερασπιστώ τον τίτλο μου. Μου αρέσει να παίζω στο Ρότερνταμ και ανυπομονώ να επιστρέψω το 2025.”, είπε ο Νο3 του κόσμου. 

“Όλοι είδαμε την προσπάθεια που έκανε ο Ντανιίλ στην Αυστραλία. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να τον έχουμε κοντά μας. Ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά στο μέλλον.”, δήλωσε ο διευθυντής του τουρνουά Ρίτσαρντ Κράιτσεκ. 

Η απόσυρση του Μεντβέντεφ σημαίνει ότι ο Γιάνικ Σίνερ θα ανέβει στο Νο1 του ταμπλό με τον περσινό φιναλίστ να έχει απέναντί του παίκτες όπως τους Αντρέι Ρούμπλεφ, Χόλγκερ Ρούνε και Σούμπερτ Χουρκάτς. 

Το ABN AMRO Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12-18 Φεβρουαρίου. 

 





tennis24.gr