Άρης και Γκόμελ βρίσκονται σε συζητήσεις με σκοπό να γίνουν και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League στο «Κλ. Βικελίδης»!

Βάσει της κλήρωσης του Conference League, ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στις 21 Ιουλίου με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ δεν μπορεί να γίνει στη Λευκορωσία λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία. Στο πλαίσιο αυτό, UEFA και ομοσπονδία της Λευκορωσίας προχώρησαν σε συμφωνία για τη διατήρηση των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά προβλέπει να μην δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια στη Λευκορωσία. Δημοσιεύματα του Τύπου της Λευκορωσίας ανέφεραν χθες ότι η Γκόμελ έχει προτείνει τις Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία για να φιλοξενήσουν το παιχνίδι στο οποίο θα είναι τυπικά γηπεδούχους.

Πλέον δημιουργούνται νέα δεδομένα καθώς σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γκόμελ ούτως ώστε να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και για την ακρίβεια στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς επίσης και ότι η Γκόμελ είναι θετική. Μάλιστα, οι «κίτρινοι» αναφέρουν ότι βρίσκονται σε διαδικασία αλληλογραφίας με την ομάδα από τη Λευκορωσία και στις επόμενες ώρες θα φανεί αν θα βρουν φόρμουλα συμφωνίας, εφόσον φυσικά επιτρέψει κάτι τέτοιο και η UEFA. Θυμίζουμε ότι οι αγώνες έχουν οριστεί για τις 21 και 28 Ιουλίου αλλά ενδέχεται να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής της δεύτερης αναμέτρησης.gazzeta.gr

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER