Εκτός έδρας ντέρμπι σήμερα για τον Άρη Λεμεσού. Η «ελαφρά ταξιαρχία» αντιμετωπίζει στις 17:00 στο ΓΣΠ την Ομόνοια στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του α΄ ομίλου για τη β΄ φάση του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι στην 3η θέση με 61 βαθμούς, έχοντας πιο πάνω την ΑΕΚ με 62 και τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ με 66 Εντούτοις, ο Άρης έχει σε απόσταση βολής μία θέση πιο κάτω από αυτόν τη σημερινή του αντίπαλο, την Ομόνοια, με 59 βαθμούς.

Άρα, με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντικό, κρίσιμο, είναι το σημερινό παιχνίδι για τη Λεμεσιανή ομάδα, μιας και εάν δεν καταφέρει να περάσει νικηφόρα από το ΓΣΠ, τότε τα πράγματα θα γίνουν, όχι μόνο δύσκολα, για τη διεκδίκηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας (κάνοντας το back2back), αλλά ακόμη και για τις ψηλές προνομιούχες θέσεις.

Ο Άρης καλείται να δείξει χαρακτήρα πάνω από όλα και ότι έχει τον τρόπο να βρίσκει την ουσιαστική αντίδραση, μιας και υπήρξε την περασμένη αγωνιστική η απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με την Ανόρθωση.

Για τον σημερινό αγώνα δεν υπολογίζονται οι Γιαγκό (τιμωρημένος) και Στρούτσκι (τραυματίας).



gazzeta.gr