Αν και στον Άρη περίμεναν άπαντες ένα διαφορετικό πρόσωπο και ένα θετικό αποτέλεσμα, στο νέο ραντεβού που είχαν κόντρα στην Ομόνοια το νέο 0-3 υπέρ των «τριφυλλοφόρων» σκόρπισε περαιτέρω προβληματισμό στις τάξεις της Λεμεσιανής ομάδας.

Η βαριά ήττα του πρωταθλήματος την περασμένη αγωνιστική δεν… ξύπνησε τον Άρη, μιας και στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου που έγινε στο «ΆλφαΜέγα Stadium» οι «πράσινοι» της Λεμεσού δεν θύμιζαν καθόλου την ομάδα των εξαιρετικών εμφανίσεων που έκανε και αντιπάλους να τρίβουν τα μάτια τους και να μιλάνε με κολακευτικά λόγια.

Λανθασμένος σχηματισμός από Αλεξέι Σπιλέφσκι, νευρικότητα από παίκτες, πολλά αμυντικά λάθη, στοιχεία που έφεραν τη νέα τριάρα από την Ομόνοια, η οποία αυτή στοιχίζει στον Άρη από το όνειρο του να βρεθεί στον τελικό.

Πλέον, ο Άρης για να σώσει ότι μπορεί να σωθεί σε αυτή τη σεζόν, καλείται μέσα από τις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος να εξασφαλίσει μία θέση που είναι προνομιούχα για έξοδο στην Ευρώπη.

Επίσημα λένε ότι υπάρχει στήριξη προς το πρόσωπο του προπονητή, Αλεξέι Σπιλέφσκι, αλλά οι περισσότερες ευθύνες αυτόν αγγίζουν, μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που από δικές του αποφάσεις και πράξεις… κρέμασε τη Λεμεσιανή ομάδα σε αυτή την περίοδο.

Χρόνος για κλάματα δεν υπάρχει, μιας και πλησιάζει το εντός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΚ, όπου το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα κρίνει κατά πολύ το εάν μπορεί ο Άρης σε αυτή την τελική ευθεία να κερδίσει μία προνομιούχα θέση.



gazzeta.gr