Ο Άρης θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αραράρ – Εγνατία στο β’ προκριματικό γύρο του Conference League

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Αραράτ από την Αρμενία ή την Εγνατία από την Αλβανία για το β’ προκριματικό γύρο του Conference League. Η Αραράτ τερμάτισε στο πρωτάθλημα στην 3η θέση με 76 βαθμούς, ενώ στο ρόστερ της ξεχωρίζει η παρουσία του 35χρονου σήμερα Γκεβόρκ Γκαζαριάν, ο οποίος έχει παίξει στην Ελλάδα σε Ολυμπιακό, Λαμία και Κέρκυρα.

Η Εγνατία, επίσης, τερμάτισε στην 3η θέση με 52 βαθμούς ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Αλβανίας, επικρατώντας της KF Tirana στην παράταση με το γκολ του Τζάκσον στο 115′.

Τα ματς Αραράτ-Εγνατία θα γίνουν 13 και 20 Ιουλίου κι οι κίτρινοι θα πέσουν στη… μάχη στις 27/7 και στις 3/8. Το γεγονός ότι από την κληρωτίδα πρώτα βγήκαν οι αντίπαλοι του Άρη, το πρώτο ματς θα γίνει εκτός έδρας.

Ο Άρης κι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχουν VAR στα παιχνίδια τους στον β΄ γύρο, κάτι που θα αλλάξει αν καταφέρουν να προκριθούν. Κι αυτό χάρη στην απόφαση της UEFA να επεκτείνει τη χρήση της εν λόγω τεχνολογίας στα φετινά προκριματικά, καλύπτοντας όλους τους γύρους σε Champions League και Europa League.

gazzeta.gr