Πλούσιο είναι το ιατρικό δελτίο του Άρη και μέσα στις επόμενες ώρες ο Άλαν Πάρντιου θα γνωρίζει ποιους δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα (25/1, 19:30) με τον Ολυμπιακό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν είναι θετικά για τον Λούις Πάλμα ο οποίος υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στον αστράγαλο και θεωρείται δύσκολο να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Τα μηνύματα είναι θετικά για τους Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ράφαελ Καμάτσο αλλά υπάρχει αμφιβολία για τον βαθμό ετοιμότητάς τους και ειδικά για τον πρώτο καθώς ο Άλαν Πάρντιου είχε σταθεί στη δουλειά που πρέπει να προηγηθεί από τον Μαυριτανό επιθετικό για να φτάσει το επίπεδο των υπολοίπων. Ο Βρετανός τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι ο Καμαρά δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο.

Το νέο όνομα στο ιατρικό δελτίο των «κίτρινων» είναι αυτό του Σαλέμ Εμπακατά ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Άρη αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά στα μισά του πρώτου ημιχρόνου με τον Βόλο. Αυτός που σίγουρα δεν υπολογίζεται από τον Πάρντιου είναι ο Μπριάν Νταμπό ο οποίος έχει λίγες πιθανότητες επιστροφής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.gazzeta.gr