Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν τη συμφωνία του Άρη με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Ραφαέλ Καμάτσο και αναφέρονται στο τελευταίο στάδιο της διαπραγμάτευσης που αφορούν το ύψος της ρήτρας.

Δημοσίευμα της «Ojogo» εκτιμά ότι είναι δεδομένη η παραχώρηση του 22χρονου Πορτογάλου winger στον Άρη και δίνει μια άλλη διάσταση στο ζήτημα, γράφοντας ότι θα πρέπει να επέλθει συμφωνία και στο ύψος της ρήτρας. «Η Σπόρτιγκ προσπαθεί να πετύχει την απόσβεση της επένδυσης που έκανε με την αγορά του από τη Λίβερπουλ. Αυτός είναι και ο λόγος της καθυστέρησης που υπάρχει στη διαπραγμάτευση. Ο Άρης θέλει να συμπεριληφθεί χαμηλή ρήτρα αγοράς που θα του επιτρέψει να τον αποκτήσει στο τέλος της επόμενης σεζόν γιατί πιστεύει ότι ο ποδοσφαιριστής θα τα πάει καλά στο ελληνικό Πρωτάθλημα», γράφει μεταξύ άλλων.

Η Σπόρτιγκ Λισαβόνας είχε αποκτήσει τον Ραφαέλ Καμάτσο έναντι ποσού 5.6 εκατομμυρίων ευρώ και σύμφωνα με την Ojogo, θέλει να βάλει τη ρήτρα αγοράς περίπου στα 5.000.000 ευρώ. Ο Άρης προσπαθεί όχι μόνο να κατεβάσει το ποσό αλλά αυτό να είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με το αντίστοιχο που είχε επενδύσει η Σπόρτιγκ.gazzeta.gr

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER