Το… αρχηγείο του Άρη μεταφέρθηκε στη Μαδρίτη καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης ήδη είναι στην ισπανική πρωτεύουσα και μάλιστα συναντήθηκε με τον Χερμάν Μπούργος.

Κρίνοντας από τη φωτογραφία που ανάρτησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης στον λογαριασμό του στο Instagram, αυτή τη στιγμή οι δύο άνδρες βρίσκονται στο «Μετροπολιτάνο» καθώς το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην ατζέντα των «κίτρινων» και κυρίως του Χερμάν Μπούργος βρίσκονται ονόματα ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στον ισπανικό σύλλογο και με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί στον Άρη. Δηλαδή, θα συζητηθεί με τους παράγοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης η προοπτική μιας ευρύτερης συνεργασίας η οποία προφανέστατα θα περιλαμβάνει και τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών.

Η συνάντηση με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι η μοναδική που προγραμματίστηκε από τους ανθρώπους του Άρη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να γίνουν επαφές και με άλλες ομάδες (μεταξύ αυτών και με εκπροσώπους της Μπαρτσελόνα).gazzeta.gr

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER