Ο Άρης προχώρησε στην τρίτη κίνησή του από την αγορά των ξένων καθώς συμφώνησε με τον Λετονό φόργοτορντ, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς (25, 2.08) και μάλιστα εντός των επόμενων ωρών περιμένει υπογεγραμμένο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Η βασική απαίτηση του Γιάννη Καστρίτη για τον έναν από τους δύο πάουερ φόργουορντ που θα αποκτηθούν ήταν το αξιόπιστο μακρινό σουτ και υπό αυτό το κριτήριο κατέληξε στην περίπτωση του 25χρονου διεθνή Λετονού Μπλούμπεργκς ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Ρουμανία με τη Σίμπιου έχοντας 15.3 πόντους και 5.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 44.6% έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Γκραν Κάνιον ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας την αγωνιστική περίοδο 2021-22, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Βαλμέιρα (13.6π., 7.8 ριμπ.), Λιεπάγια (10π., 5.5 ριμπ.).

Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς αποτελεί την 3η κίνηση του Άρη από την αγορά των ξένων καθώς προηγήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισμαέλ Σανόγκο και η απόκτηση του Σίλβιο ΝτεΣόουζα.



gazzeta.gr