Η Άρσεναλ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις ύψους 87 εκατ. ευρώ + 17 σε μπόνους, η οποία, όμως, έπεσε επίσης στο κενό από τη Γουέστ Χαμ που περιμένει τη Σίτι να μπει στην κούρσα.

Ανένδοτη εξακολουθεί να είναι η Γουέστ Χαμ στις απαιτήσεις της για τον Ντέκλαν Ράις, απορρίπτοντας και τη δεύτερη επίσημη προσφορά-ρεκόρ που κατέθεσε η Άρσεναλ.

Σύμφωνα με το «Athletic», οι Κανονιέρηδες ανέβηκαν από τα 90 εκατομμύρια στα 105, αλλά το έκαναν με τη μορφή μπόνους (87+17) που δεν κρίθηκαν ρεαλιστικά από τους Χάμερς κι ως εκ τούτου η πρόταση έπεσε στο κενό.

Οι Gunners πάντως φαίνεται να είναι αισιόδοξο πως θα υπάρξει deal, ποντάροντας στην επιθυμία του παίκτη που έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τους δευτεραθλητές Αγγλίας.

Ωστόσο, τα πράγματα πιθανότατα να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς η Γουέστ Χαμ εξακολουθεί να ελπίζει πως θα καταθέσει πρόταση εντός εβδομάδας και η Μάντσεστερ Σίτι, ανεβάζοντας κι άλλο τον χρηματικό πήχη σε εγγυημένη τιμή άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.



gazzeta.gr