Ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε επίσημα πως ο Θανάσης Χριστόπουλος παραχωρήθηκε στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Στην Πολωνία και την Λέγκια Βαρσοβίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 16χρονος Θανάσης Χριστόπουλος. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης έκανε φέτος και τρεις συμμετοχές με την Κ19, σκοράροντας μάλιστα κι ένα γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Θανάση Αριστομένη Χριστόπουλου στην ομάδα της Πολωνίας, Legia Warsaw. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ο Θανάσης Χριστόπουλος είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 2008, είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών του συλλόγου μας και από τις 11 Ιανουαρίου 2023 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Ο Θανάσης προστίθεται σε μία μακρά λίστα ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν διεθνή καριέρα έχοντας ως ποδοσφαιρική αφετηρία τις Ακαδημίες της ομάδας μας και αυτό μας κάνει αφενός υπερήφανους και αφετέρου μας γεμίζει με ευθύνες για το μέλλον.

Ευχόμαστε στον Θανάση Χριστόπουλο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και πολλές επιτυχίες στην επαγγελματική του καριέρα.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

“Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ γίνεται για ακόμη μία φορά η αφετηρία και το σημείο αναφοράς για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που ονειρεύεται το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Είμαστε υπερήφανοι για τον Θανάση Χριστόπουλο, αλλά είμαστε επίσης διπλά χαρούμενοι διότι η ομάδα μας τηρεί τη δέσμευσή της απέναντι στο ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να εξελίσσει και να δημιουργεί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τα κατάλληλα εφόδια από πολύ μικρή ηλικία στα Τμήματα Υποδομής μας, μπορούν να πραγματοποιήσουν το όνειρο της διεθνούς καριέρας. Θανάση σου ευχόμαστε καλή επιτυχία, με υγεία και με πολλές σπουδαίες ποδοσφαιρικές στιγμές”.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

“Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα έχει για πάντα ένα σημαντικό μερίδιο της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία, που με έκανε επαγγελματία και που μου άνοιξε το δρόμο για το μέλλον. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Όπως δεν θα ξεχάσω ποτέ τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση και όλους τους προπονητές, για τη στήριξη, τη βοήθεια και όλα όσα μου έχουν προσφέρει. Τους ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ κάθε επιτυχία στο μέλλον και ασφαλώς θα παραμείνω κι εγώ ένας πιστός φίλαθλος της ομάδας”».



gazzeta.gr