Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας της Ιταλίας ο 44χρονος κόουτς Μάσιμο Ντονάτι συμφώνησε να αναλάβει την Athens Kallithea.

Μετά τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Μάσιμο Ντονάτι να βρίσκεται κοντά στην Athens Kallithea πλέον δημοσίευμα κάνει λόγο για «γάμο». Σύμφωνα με το «hellas1903», που ασχολείται με την Ελλάς Βερόνα, ο 44χρονος τεχνικός έλαβε μια σημαντική πρόταση από τον σύλλογο της Αθήνας τις τελευταίες ημέρες και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Stoiximan Superleague.

O Ντονάτι ήταν ψηλά στη λίστα των Ροσομπλού πριν καταλήξουν στην περίπτωση του Πάολο Ζανέτι. Την τελευταία εβδομάδα το όνομα του Ντονάτι έχει παίξει «δυνατά» σε πολλά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, καθώς έχει συνδεθεί επίσης με Ουντινέζε, Πάρμα, Μπάρι, Καταντζαρο, Πίζα και Σαμπντόρια. Την περασμένη σεζόν ο πρώην παίκτης της Μίλαν και της Σέλτικ ήταν στη Λενγκάνο που τερμάτισε στην 6η θέση του ομίλου της στην Serie C.

Θυμίζουμε πως επίσημα ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί παρελθόν από την Athens Kallithea και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα των Νοτίων Προαστίων στη σεζόν της επιστροφής στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από 18 χρόνια.



gazzeta.gr