Σύμφωνα με πληροφορίες η Αthens Kallithea «παλεύει» την υπόθεση Καρλίτος, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον πρώην συμπαίκτη του στη Λαμία, Άνταμ Τζανετόπουλο.

Η ανανέωση του αρχισκόρερ της περασμένης σεζόν, Γιάννη Λουκίνα ήταν η πρώτη επίσημη ανακοίνωση της Athens Kallithea για τη σεζόν της επιστροφής στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και σύντομα έπονται οι επόμενες κινήσεις του αγωνιστικού σχεδιασμού. Εκτός φυσικά από τις ανανεώσεις οι ιθύνοντες του κλαμπ των Νοτίων Προαστίων τρέχουν και το κομμάτι της ενίσχυσης, καθώς οι πρωταθλητές του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2 αναμένονται ιδιαίτερα δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Athens Kallithea προσπαθεί να τελειώσει μια πολύ σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο στις επαφές της με τον Καρλίτος. Όπως προκύπτει οι δυο πλευρές είναι σε ανοιχτή επικοινωνία εδώ και αρκετές εβδομάδες και πλέον η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία.

Βέβαια αξίζει να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές και συνεπώς δεν μιλάμε για «τελειωμένη» υπόθεση. Εντός του επόμενου 10ημέρου θα έχουμε οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση και θα φανεί αν θα έχουμε «γάμο».

Ο Ισπανός επιθετικός πρωτοήρθε στη χώρα μας το 2020 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, έμεινε μια διετία και σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη Stoiximan Superleague για λογαριασμό της Λαμίας και με 10 γκολ και 4 ασίστ σε 22 εμφανίσεις ηγήθηκε στην πορεία της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου μέχρι την παρθενική της συμμετοχή στα Play Off.

Tον Μάρτιο η ομάδα της Φθιώτιδας τον πούλησε στην Αστάνα αλλά ο 33χρονος φορ αποχώρησε μετά από μόλις δυο μήνες και έκτοτε κυκλοφορεί ως ελεύθερος. Ο Καρλίτος είχε προταθεί στον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς όμως να απασχολήσει ιδιαίτερα από τη στιγμή που πρώτος στόχος των Αρκάδων παραμένει η παραμονή του Μιριτέλο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτάσεις στα χέρια του από τον Απόλλωνα Λεμεσού και την Αντάλιασπορ.

Στη λίστα ο Τζανετόπουλος

Δεν αποκλείεται η Athens Kallithea να έχει του χρόνου στο ρόστερ της δυο ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν πρωταγωνίστησαν στην φανταστική πορεία της Λαμίας. Εκτός από την προχωρημένη υπόθεση του Καρλίτος μια ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή που όπως προκύπτει εξετάζεται είναι αυτή του Άνταμ Τζανετόπουλου.

Το συμβόλαιο του 29χρονου κεντρικού αμυντικού με τη Λαμία εκπνέει και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει. Ο υψηλόσωμος (1.93 μ.) είναι κάτοικος Φθιώτιδας από το 2019 και συνολικά σε αυτό το διάστημα μετράει 119 εμφανίσεις και τρία γκολ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν αρχηγός της ομάδας, έκανε 30 συμμετοχές και βρήκε δίχτυα μια φορά.

Προτεραιότητα ο προπονητής

Δεδομένο είναι πως η Νο. 1 προτεραιότητα στην Athens Kallithea είναι το θέμα του προπονητή. Η εβδομάδα αυτή αναμένεται να φέρει εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας των Νοτίων Προαστίων. Η διοίκηση της ομάδας είχε ήδη μια συνάντηση, σε καλό κλίμα, με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τις επόμενες ώρες/μέρες αναμένεται να υπάρξει ένα νέο τελικό ραντεβού, ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Πάντως υπάρχει και μια περίπτωση προπονητή από την ιταλική αγορά που απασχολεί έντονα.



gazzeta.gr