Η πρόταση του Παναθηναϊκού που πλησιάζει στον Μπράμπετς, ο ερχομός του Πιζάρο στην ΑΕΚ και οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για Μιρ, Αντρέ, Μπαρτρά και Παλομίνο στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Κλείνει Μπράμπετς ο Παναθηναϊκός, ρωτάει για Γκιλ ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ

Sport Day: Δικός του! Μία ανάσα ο Παναθηναϊκός απ’ την απόκτηση του Μπράμπετς. Προσφέριε 1,8 εκατ. ευρώ στον Άρη (με τα μπόνους μπορεί να φτάσει και τα 2) και περίπου 700 χιλ. ευρώ στον παίκτη, ξέχωρα το πριμ. Κορύφωση! Κρίσιμες επαφές Κορδόν για στόπερ, φορ και μαραθώνιες συζητήσεις με Μαρτίνεθ, ετοιμάζοντας παράλληλα το επόμενο ταξίδι.

Live Sport: «Αετός» Πιζάρο! Ο Μεξικανός παικταράς έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι, όπως βεβαιώνουν οι συμπατριώτες του κι έρχεται στην ΑΕΚ. Και τελικά… Μπράμπετς. Έπειτα από αναζήτηση δύο μηνών στην Ευρώπη, ο ΠΑΟ στις 11 Ιουλίου έκανε πρόταση και είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Τσέχο διεθνή στόπερ του Άρη.

Φως των Σπορ: Ρωτάει για Γκιλ! Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τον 30χρονο Αμερικανό, που παίζει στο ΝΒΑ με την φανέλα των Γουίζαρντς. Έρχονται άλλοι δύο. Συνεχείες επαφές Κορδόν και χθες για στόπερ και φορ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ράφα Μιρ και Μάρκος Αντρέ, θέλει και τους δύο! Ο Ολυμπιακός μιλάει και με Παλομίνο και Μπάρτρα, που έμεινε ελεύθερος.

Έρχεται ο Πιζάρο στην ΑΕΚ, προχωράει του Αραούχο, μεταγραφών συνέχεια και στον Άρη

Ώρα των Σπορ: Φέρνει παικταράδες για τον Ματίας! Το υποσχέθηκε και κάνει τα πάντα ο Μελισσανίδης για να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Αλμέιδα. Μόνο οι ανακοινώσεις για Πιζάρο, προχωρημένες επαφές και μεγάλη αισιοδοξία για Νέστορ Αραούχο.

Metrosport: Ε, όχι (και) Μπράμπετς. Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε προσφορά περί τα 2 εκατ. ευρώ για τον Τσέχο στόπερ και ο Άρης συζητά. Ήρθε ο Ζουλ , σήμερα αναμένεται ο Κάρλσον. «Ασπίδα» Κοτάρσκι και ΝάρεΪ. Τετ α τετ Λουτσέσκου με τους δύο παίκτες για να μην χάσουν το μυαλό τους από το ζεστό ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ



gazzeta.gr