Τρία τουρνουά περιλαμβάνει το καλεντάρι της ερχόμενης εβδομάδας στο ATP Tour, με δύο indoor hard courts events σε Μασσαλία και Ντάλας και ένα χωμάτινο outdoor στη Κόρντομπα της Αργεντινής.

Ο Χούμπερτ Χουρκάτς είναι ο μοναδικός Top10 τενίστας που θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, καταλαμβάνοντας το Νο1 του ταμπλό στο Open 13 Provence της Μασσαλίας.

Ο 26χρονος Πολωνός, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης και υπερασπιστής του τίτλου, θα έχει ως βασικούς του αντιπάλους τους 2-Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, 3-Κάρεν Χατσάνοφ και 4-Ούγκο Ουμπέρ, περιμένοντας στο 2ο γύρο έναν εκ των Σεφτσένκο-Μπονζί ενώ δεν αποκλείεται η διασταύρωση με τον Άντι Μάρει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δύσκολος 2ος γύρος περιμένει τον φορμαρισμένο Ντιμιτρόφ που θα παίξει πιθανότατα με τον Σεμπάστιαν Κόρντα ενώ έχει επίσης στο box του τους Λεχέτσκα, Αλιασίμ και Χατσάνοφ.

OPEN 13 PROVENCE DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

 

Όπως αναμενόταν άλλωστε, οι Αμερικανοί έχουν κάνει “κατάληψη” στο Dallas Open με τους 1-Φράνσις Τιαφό, 2-Τόμι Πολ και 3-Μπεν Σέλτον να είναι οι τρεις κορυφαίοι seeds και την 4αδα να συμπληρώνει ο 4-Αντριάν Μαναρινό.

Τιαφό-Πουρσέλ, Μαναρινό-Γιούμπανκς, Τόμπσον-Σέλτον και Κέπφερ-Πολ είναι οι πιθανοί προημιτελικοί της indoor διοργάνωσης, με βάση τα seedings.

DALLAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-8h)

 

Τέλος, το Cordoba Open ανοίγει το λατινοαμερικάνικο swing στο χώμα, στο πρώτο clay court τουρνουά της χρονιάς.

Ο Φραντσίσκο Τσερούντολο καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό ενώ στο Νο2 βρίσκεται ο επίσης Αργεντινός και κάτοχος του τίτλου, Σεμπάστιαν Μπαέζ.

Στο swing της Νοτίου Αμερικής, θα ακολουθήσει το Argentina Open με τη συμμετοχή και του Κάρλος Αλκαράθ ενώ η μίνι σειρά των χωμάτινων τουρνουά θα ολοκληρωθεί με το Rio Open (19-25/02) της σειράς ATP 500 στη Βραζιλία.

CORDOBA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-5h)

 



tennis24.gr