Ο Ατρόμητος έχει ήδη αρχίσει να δέχεται κρούσεις για τον Ευθύμη Κουλούρη.

Να μην κάνει τα λάθη του περσινού καλοκαιριού θέλει ο Ατρόμητος και γι’ αυτό φέτος προσπαθεί να είναι πιο προσεκτικός. Σεφτέ ακόμα δεν έχει κάνει μεταγραφικά, αν και υπάρχουν περιπτώσεις που δουλεύονται.

Ταυτόχρονα ρυθμιστής ως έναν βαθμό στον σχεδιασμό είναι ο Ευθύμης Κουλούρης. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της χρονιάς που έκλεισε. Σε μεγάλο βαθμό εκείνος πήρε τους Περιστεριώτες από το χέρι και τους κράτησε στη Super League 1.

Μία σεζόν με 14 γκολ και δύο ασίστ σε 33 ματς σε μία ομάδα που ψαχνόταν για πάνω από μισή σεζόν, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Αυτό φαίνεται και από την κινητικότητα που ήδη υπάρχει. Ο Ατρόμητος έχει ήδη δεχτεί τις πρώτες κρούσεις.

Μπορεί προς τα έξω να μη βγαίνουν ακόμη πολλά. Στο Περιστέρι θέλουν να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα. Έχουν λάβει, όμως, και ενθαρρυντικά μηνύματα, αφού τα πρώτα ποσά που έπεσαν στο τραπέζι είναι διόλου ευκαταφρόνητα. Έστω και εάν ιδανικά επιθυμητός στόχος είναι ένα επταψήφιο ποσό.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ο 26χρονος Έλληνας φορ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και οι πιθανές εξελίξεις θα διαφοροποιήσουν πλήρως τον σχεδιασμό. Όχι μόνο γιατί θα χρειαστεί να αναζητηθεί βασικός επιθετικός, αλλά και γιατί τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου, θα είναι αρκετά για να γίνουν καλές κινήσεις και σε άλλες θέσεις.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER