«Ξεδόντιασαν» συμμορία διαρρηκτών

Τα μέλη της συμμορίας των κακοποιών με λοστούς στα χέρια, σπάνε την εξωτερική πόρτα μονοκατοικίας στα βόρεια προάστια.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισβάλουν στο εσωτερικό. Γνωρίζουν ότι οι ιδιοκτήτες λείπουν. Σε ελάχιστο χρόνο αρπάζουν ό,τι πολύτιμο βρουν και εξαφανίζονται.

Συνελήφθη ο αρχηγός

Οι έρευνες της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, των αξιωματικών της Ασφάλειας Κηφισιάς που ξεκίνησαν την επιχείρηση αλλά και των συνάδελφων τους από την Ασφάλεια Αμαρουσίου, έβαλαν τέλος στη συμμορία που είχε γίνει ο εφιάλτης των κάτοικων στα Βορειά Προάστια.

Συνολικά συνέλαβαν 4 κακοποιούς, μεταξύ αυτών και τον εγκέφαλο της συμμορίας που έμενε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, ενώ έχουν εκδοθεί ακόμη επτά εντάλματα σύλληψης.

Σε άλλο βίντεο, οι κακοποιοί έχουν καταγραφεί στο εσωτερικό μονοκατοικίας στο Κορωπί, εκεί όπου μέσα σε λιγότερά από 60 δευτερόλεπτα αρπάξαν το χρηματοκιβώτιο.

Η συμμορία είχε διαπράξει τουλάχιστον 42 κλοπές, ενώ η λεία ξεπερνά τις 600.000 ευρώ.

Επικοινωνούσαν με ασυρμάτους

Η συμμορία διέθετε συνολικά τρία επιχειρησιακά οχήματα μεγάλης ιπποδύναμης.

Σε συνεργείο του Ασπροπύργου προχωρούσαν στις μετατροπές στους κινητήρες και στην αλλαγή χρώματος έτσι ώστε να ξεφεύγουν από τις αστυνομικές Αρχές.

Την ώρα των εισβολών, χρησιμοποιούσαν μόνο ασυρμάτους, αφήνοντας σε άλλη περιοχή τα κινητά τους τηλέφωνα ώστε να μην εντοπιστούν στη σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ένας αστυνομικός ο οποίος έδινε πληροφορίες στα μέλη ώστε να μη συλληφθούν.megatv.com