Ο Ματέο Μπερετίνι δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον αστράγαλο με τον Ιταλό να αποσύρει τη συμμετοχή του από το φετινό Australian Open, μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη αναμέτρηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τον 1ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης.

Τη θέση του θα πάει ο 24χρονος Βέλγος και lucky loser, Ζιζού Μπεργκς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Έλληνα πρωταθλητή στο δεύτερο παιχνίδι της Rod Laver Arena τη Δευτέρα (περίπου στις 05:00GR).

Ο Μπεργκς, Νο130 στον κόσμο, μετά από δύο straight sets νίκες στους πρώτους προκριματικούς γύρους, αποσύρθηκε στο ξεκίνημα του 3ου σετ της αναμέτρησης με τον wild card Αυστραλό, Ντάνε Σουίνι (5-7, 7-5, 2-0 ret.) για τον τελευταίο προκριματικό γύρο.

Τσιτσιπάς και Μπεργκς θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε κυρίως ταμπλό, με τον 25χρονο Αθηναίο να έχει κερδίσει τον Βέλγο στα προκριματικά του indoor τουρνουά της Αμβέρσας το 2017 (6-3, 6-0).

Μένει να δούμε την κατάσταση και των δύο τενιστών αφού και ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη μέση που τον ταλαιπωρεί από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

 

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | OPP (+9h)

 

 





tennis24.gr