Τα AB Shop & Go είναι μικρά καταστήματα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, που προσφέρουν ταχύτητα και ευκολία αγορών.

«Τα ΑΒ Shop &Go βρίσκονται κυρίως σε πόλεις και σε γειτονιές με αυξημένη κινητικότητα και προσέλευση όπως κοντά σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, αφετηρίες λεωφορείων, σταθμούς ΜΕΤΡΟ. Με άλλα λόγια όπου ο κόσμος μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση σε αυτά. Ένα κατάστημα πάντα δίπλα σου», δήλωσε ο Άκης Τσομάκης, περιφερειακός διευθυντής δικτύου franchise AB Βασιλόπουλος.

Ο υποψήφιος επιχειρηματίας θα πρέπει να διαθέτει ένα μικρό κεφάλαιο κίνησης και όρεξη για σκληρή δουλειά και επιτυχία. Παράλληλα, αναλαμβάνει να αποπληρώσει την επένδυση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, καταβάλλοντας μηνιαία δόση για 10 έτη χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει δυναμικά τα νέα μας ανοίγματα για το 2023. Στην ΑΒ Βασιλόπουλος φιλοδοξούμε να διευρύνουμε περαιτέρω το δίκτυο καταστημάτων AB Shop & Go, με 50 νέα καταστήματα εντός του 2023 ξεπερνώντας έτσι τα 200 ΑΒ Shop&Go. Η αγορά ευκολίας έχει ένα όνομα και αυτό είναι ΑΒ Βασιλόπουλος», σημείωσε ο Άκης Τσομάκης, περιφερειακός διευθυντής δικτύου franchise AB Βασιλόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το «www.ab.gr/franchise» και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί τους εξηγώντας τους όλες τις λεπτομέρειες.megatv.com