Έχει ραγίσει οριστικά το γυαλί ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Σε όλους τους τόνους έχει πει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν Μονάχου πως θέλει να αποχωρήσει. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά δεν επιθυμεί να το εξαντλήσει.

Ο Πολωνός επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει ότι ο κύκλος του στο Μόναχο έκλεισε. Η μοναδική ομάδα που έχει στο μυαλό του πλέον είναι η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το γερμανικό TZ, έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο η κατάσταση που υπήρξε «χοντρός» καυγάς ανάμεσα στον Λεβαντόφσκι και τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν μέσα στη σεζόν που μας πέρασε. Κατά την ίδια πηγή κάποια στιγμή ο Νάγκελσμαν ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τον Πολωνό φορ. Περισσότερο αυτά είχαν να κάνουν με τις τοποθετήσεις του και τα τρεξίματα που ήθελε να βλέπει. Η απάντηση που έλαβε ήταν αφοπλιστική.

Ο «Λέβα» επί της ουσίας του είπε ότι «εγώ έχω βάλει 41 γκολ (σ.σ. εκείνη τη χρονική στιγμή), όχι εσύ». Με αυτό τον τρόπο θέλησε να του δείξει πως δεν σήκωνε και πολλά και ταυτόχρονα να του υπενθυμίσει τη συνεισφορά του.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο 33χρονος επιθετικός είχε δηλώσει ότι «θέλω απλώς να φύγω από την Μπάγερν Μονάχου. Το να είσαι πιστός κάπου και το να υπάρχει σεβασμός είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη δουλειά. Το καλύτερο είναι να βρούμε μαζί μία λύση», ενώ σε νεότερη τοποθέτησή του είχε προσθέσει πως «δεν ήθελαν να με ακούσουν έως το τέλος. Κάτι έχει πεθάνει μέσα μου. Είναι αδύνατο να το ξεπεράσω αυτό».

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER