Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει το… πρεσάρισμα στην Τότεναμ και σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports έστειλε νέα πρόταση ύψους 80 εκατομμυρίων για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν.

Και το σίριαλ γύρω από τον Χάρι Κέιν… καλά κρατεί! Ο Άγγλος φορ τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται να ισορροπεί ανάμεσα στην Τότεναμ και την Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς να πιέζουν για την απόκτησή του.

Ήδη ο γερμανικός σύλλογος τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή αλλά για την ολοκλήρωση του deal πρέπει να συμφωνήσει και με τους Σπερς του… θυμωμένου με τη στάση των Βαυαρών Ντάνιελ Λέβι.

Μετά το πρώτο «άκυρο» των Λονδρέζων λοιπόν, η Μπάγερν κατέθεσε νέα πρόταση στην Τότεναμ ανεβάζοντας, σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports, ανεβάζοντας την προσφορά της στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Με βάση τα δεδομένα της υπόθεσης το ποσό δεν φαντάζει αρκετό για να πείσει τους Άγγλους, όμως ίσως κάνουν τη δουλειά τα bonus που θα συμπεριληφθούν από την ομάδα του Τούχελ αλλά και η επιθυμία του ίδιου του Κέιν, ο οποίος, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, θέλει να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.





gazzeta.gr