Η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ σύμφωνα με τη «Bild», με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ρίχνει στο τραπέζι πρόταση ανταλλαγής για τον Ράιαν Χράφενμπερχ.

Ο Τόμας Τούχελ έχει επισημάνει πολλάκις το τελευταίο διάστημα ότι ψάχνει κανονικό εξάρι, κατατάσσοντας τους Κίμιχ, Γκορέτσκα και Λάιμερ περισσότερο ως «8άρια» και μη θεωρόντας ότι μπορούν να του προσφέρουν αυτό που ψάχνει για τη θέση.

Έτσι, η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται διαρκώς στην αγορά και σύμφωνα με τη «Bild» ο παίκτης για τον οποίο σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί είναι ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ.

Ο Σκωτσέζος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ και η Γιουνάιτεντ επιδιώκει εδώ και καιρό την αποχώρησή του, προκειμένου να προχωρήσει προς την απόκτηση του Σοφιάν Άμραμπατ. Συνθήκη που αποτελεί ευκαιρία για τους Βαυαρούς, αλλά… και για τους Κόκκινους Διαβόλους.

Συγκεκριμένα, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση της Γιουνάιτεντ για ανταλλαγή με τη μορφή δανεισμών, ώστε να κάνει δικό της τον Ράιαν Χράφενμπερχ. Ο Ολλανδός είναι εδώ και καιρό στα ραντάρ της Γιουνάιτεντ αλλά και της Λίβερπουλ, θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον ΜακΤόμινεϊ προκειμένου να τον αποκτήσει.



gazzeta.gr