Ο Κέιν σκόραρε το 24ο γκολ του στη νίκη της Μπάγερν επί της Γκλάντμπαχ (3-1) ισοφαρίζοντας ρεκόρ 16ετίας που ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν είχε καταφέρει…

Ο Χάρι Κέιν σημείωσε το 24ο γκολ του στο πρωτάθλημα, στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 3-1 επί της Γκλάντμπαχ. Με αυτόν τον τρόπο, ισοφάρισε ένα ρεκόρ που ισχύει εδώ και 16 χρόνια!

Κανένας παίκτης της ομάδας δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ στο ντεμπούτο του από τον Ιταλό εμβληματικό Λούκα Τόνι, ο οποίος είχε βρει δίχτυα 24 φορές στη σεζόν 2007/08 μετά τη μετακίνησή του από τη Φιορεντίνα.

Φυσικά ο Άγγλος επιθετικός θα το καταρρίψει, δεδομένου ότι αρχές Φλεβάρη έχει ήδη ισοφαρίσει αυτόν τον αριθμό, ενώ πλέον προηγείται με επτά γκολ στην πρώτη θέση της κούρσας για τον αρχισκόρερ της διοργάνωσης.

Ο ίδιος δήλωσε στον «Guardian» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα: «Το να σε συγκρίνουν με αυτά τα ονόματα [του Λεβαντόφσκι και του θρυλικού επιθετικού της Μπάγερν Γκερντ Μίλερ] είναι σπουδαίο πράγμα, ειδικά στην πρώτη σεζόν, οπότε σημαίνει ότι κάτι κάνω σωστά»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μιλάμε για ρεκόρ που ούτε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μπόρεσε να φτάσει. Στην πρώτη του σεζόν μετά την μεταγραφή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2014, βρήκε δίχτυα μόνο 17 φορές. Φυσικά ο Πολωνός έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα τέρματα σε μια σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με 41 γκολ.



gazzeta.gr