Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Μάρκο Μπάκιτς για τον ΟΦΗ αλλά και τη σχέση του με τον Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς.

Ο Μάρκο Μπάκιτς βρίσκεται στο Ηράκλειο από το απόγευμα της Τρίτης (17/01) και ο ίδιος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις για τον ΟΦΗ αλλά και τον Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς.

Συγκεκριμένα ανέφερε για το πόσο γρήγορα δέχθηκε την πρόταση των Κρητικών αλλά και τα λόγια που του είπε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του συλλόγου αλλά και νονός του.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση είπα ναι χωρίς να το σκεφτώ. Γνώριζα τον ΟΦΗ από πριν γιατί ο νονός μου, ο οποίος είναι ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς είχε παίξει στην Ελλάδα και μου είχε πει πάρα πολλά για τον ΟΦΗ. Όταν μου ήρθε η πρόταση από τον ΟΦΗ δεν το συζήτησα καν, είπα αμέσως ναι και γι’ αυτό το λόγο είμαι εδώ».

Για το πώς του φαίνεται η Ελλάδα: «Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία, τώρα νιώθω ότι είμαι σε ένα μέρος που μου ταιριάζει περισσότερο, μου αρέσει περισσότερο, υπάρχει θάλασσα οπότε νιώθω ότι είμαι σαν το σπίτι μου».

Για το τι θέλει να κάνει αρχικά: «Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να γνωρίσω τον προπονητή, την ομάδα και να αρχίσω να ενσωματώνομαι. Είμαι ένας παίκτης με εμπειρία, έχω παίξει σε πολλές ομάδες, νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ. Έχω αντιμετωπίσει και την Εθνική Ελλάδος με την χώρα μου στο Καραϊσκάκη. Γνωρίζω τι γίνεται εδώ και μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που υπάρχουν».gazzeta.gr