Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τοποθετήθηκε για το θέμα Κλάτενμπεργκ και για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις με το συμβόλαιό του.

Σχετικά με την διαιτησία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ο πρόεδρος της ΕΠΟ προέβη σε σχετική ενημέρωση προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας. Ο Τάκης Μπαλτάκος επισήμανε σχετικά: «Το συμβόλαιο του κ. Κλάτενμπεργκ λήγει στις 30/7. Σύμφωνα με το άρθρο 53 του Καταστατικού της Ε.Π.Ο. για την ανανέωση του συμβολαίου του απαιτείται θετική εισήγηση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η εισήγηση αυτή, θετική ή αρνητική, θα γνωστοποιηθεί μέχρι τις 15/7.

Εν των μεταξύ, η Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με τη FIFA και τη UEFA, θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, με κύριο κριτήριο προτίμησης τους την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία – ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές. Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20/7».gazzeta.gr

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER